Pizsamapartit tartanak hétvégén a szentendrei skanzenben

  Vajköpülés, kukoricamorzsolás, játékok, filmvetítés, izgalmas kalandtúra a látogatók elől elzárt, éjszakai Skanzenben, és reggeli állatetetés - ez várja a gyerekeket a Da Vinci Pizsamapartikon.

  Szentendrei skanzen

   A Da Vinci Learning Pizsamaparti az ismeretterjesztő csatorna díjnyertes sorozatára, az Időutazókra alapozott élménytanulási programsorozat, amelynek során a gyerekek szórakoztató módon ismerkednek meg az elmúlt századokkal, a Skanzen esetében a 19 - 20. század eleji vidéki élettel, a kézművesség szépségeivel, és egy kicsit a biológiával és történelemmel is. A pizsamaparti részvevőinek különleges élményben lesz részük, hiszen felfedezhetik a látogatók elől elzárt, éjszakai Skanzent - olvasható a szentendrei skanzen közleményében.

  A programot a szervezők 7-13 év közötti gyerekeknek javasolják. A skanzenes pizsamartit első alkalommal június 24-én, pénteken tartják, a következőket pedig július 15-én, augusztus 26-án szeptember 23-án és október 21-én rendezik meg. A programra egyénileg is csoportosan is lehet jelentkezni, minderről bővebben itt olvashat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!