Unoka-jeggyel csábítják a nagyszülőket dunai hajózásra

  Unoka-jeggyel csábítják a nagyszülőket dunai hajózásra

  A MAHART fedélzeti kedvezményekkel kínál programokkal egybekötött hajózási útvonalakat a nyári szünidőre nagyszülőknek és unokáknak. A Passnave nyári ajánlatában találunk rövidebb hajókirándulást a Kis-Dunaágra, és egy hosszabbat a Nagy-Dunaág környékén - mindkét útvonal járatait kedvezményes jegyárakkal lehet igénybe venni. A hajóutak két év alatti gyerekek számára ingyenesek, de 2-14 éves korig 50%-os, 14 év felett diákigazolvány bemutatásával és 65 éves kor felett 25%-os kedvezményt lehet kapni a teljes értékű jegyárból.

  Fotó: MAHART

   A Dunakanyar kapuja, Szentendre például a Vigadó téri hajóállomásról indulva gyorsan megközelíthető, így akár egy ebéd utáni fagyizásra is érdemes odahajózni. De egy visegrádi kirándulásra már egy teljes napos programot is felfűzhetünk. A hegyek koszorújában elterülő kisváros nemcsak különleges látványt nyújt, de izgalmas történelmi kalandozást is ígér azoknak, akik megnéznék a Fellegvárat vagy a minden évben megtartott háromnapos, lovagi tornával is egybekötött palotajátékokat. Utóbbit idén július 8. és 10. között tartják, a MAHART járattal érkező vendégek pedig kedvezményes áron válthatják meg a belépőjüket a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra. De a hajójegy további kedvezményekre jogosít éttermi fogyasztás esetén, és az év múzeumának megválasztott Duna múzeumba váltott belépők árából is.

  Kicsit nagyobb unokákkal már érdemes a Nagy-Dunaági kirándulást választani, ahol Budapest –Vác – Visegrád – Nagymaros – Dömös – Esztergom útvonalon közlekedik a sétahajó. Izgalmas kirándulást nyújt a püspöki székhely Duna-partja, miközben árnyas sétányok, játszóterek és tanösvények tarkítják Vác Dunával határos szélét is. Dömösről elkirándulhatunk a Rám-szakadékba, Esztergom város fölé emelkedő bazilikája pedig kicsit és nagyot is egyaránt képes lenyűgözni. A sétahajós útvonalakról és a jegyárakról bővebben itt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!