Óriási csokiünnep lesz Szerencsen

Óriási csokiünnep lesz Szerencsen

A csoki körül forog minden augusztus 25-től 28-ig Szerencsen, ahol immár kilencedik alkalommal rendezik meg az Országos Csokoládéfesztivált - közölték a szervezők az MTI-vel.

 

Fotó: Csokoládé Fesztivál

A rendezvény kulturális és sportprogramokkal, édesség-bemutatókkal, vásári forgataggal és kóstolókkal várja a vendégeket, akik ízelítőt kaphatnak a helyi gyártású édességek és a Tokaj-hegyaljai borok mellett a zempléni táj kulturális értékeiből is.

Lesznek szakmai programok, miniszteri tájékoztató, a Szerencsi Bonbon Kft. új termékének bemutatója, valamint bemutatkozik a horvátországi Kras csokoládégyár. A csokoládébarlangban csokiszobor-kiállítás nyílik és interaktív csokoládékészítést is tartanak.

Szombaton hagyományosan felvonulással kezdődik a fesztivál, a megnyitót követően határon inneni és túli művészeti csoportok mutatkoznak be a nagyszínpadon, tartanak kézműves bemutatókat. A kicsiket és nagyokat csokoládé kalandpark várja, megrendezik a III. Oldtimer Veteránautó Kiállítást is.

A fesztiválon fellép mások mellett az Omega, a Tankcsapda, a 100 Folk Celsius, Deák Bill Gyula, valamint számos művész és együttes.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek