Jóga, filmvetítés és jó társaság vár az autómentes Pesti alsó rakparton

Az Európai Mobilitási Hetet záró Autómentes Naphoz kapcsolódva már péntektől, azaz a mai naptól (szeptember 22.) nyitva áll a Pesti alsó rakpart a mozogni, edzeni, vagy éppen egy jó sör vagy koktél mellett kikapcsolódni vágyók előtt.

Élet a Pesti alsó rakpartonForrás: Facebook

Pénteken az Eötvös tér és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utca között, szombaton és vasárnap a hétvégi rakpartnyitások alkalmával már megszokott útvonalon, az Irányi utcai lehajtótól a Margit hídig lesz bejárható a rakpartszakasz. A fővárosiak és az idelátogatók csendes, nyugodt, gépjárműforgalomtól mentes környezetben élvezhetik Budapest egyik legszebb, világhírű panorámával büszkélkedő területét.

Jóga a Pesti alsó rakpartonForrás: Valyo, város és a folyó/Facebook

A Jane Haining rakparton pihenőpark és ideiglenes köztér várja az arra járókat, a 2-es villamos vágányai alatt pedig nyitva áll a közösségi viadukt, ahol italos pultok is találhatók. A rakpartnyitást különböző szórakoztató, zenés és ismeretterjesztő programok színesítik, lesz többek között jóga, filmvetítés és meseterápia gyerekeknek. A programok részleteiről a Budapest 150 oldalon tájékozódhattok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek