Tekerd végig a Tour de Hongrie budapesti útvonalát!

A megalakulásának 150 éves évfordulóját ünneplő Budapest Főváros Önkormányzata, a BKK és a Tour de Hongrie-t szervező Vuelta Sportiroda közös kerékpározást szervez a Tour de Hongrie budapesti útvonalán, Felvezető kör néven.

Tour de HongrieForrás: Bringasport / www.facebook.com/VanikZoltanFoto/Bringasport / Www.Facebook.Com/Vanikzoltanfoto

A május 14-én, vasárnap, 9 órakor induló túrán bárki részt vehet, aki kerékpárral (vagy ahhoz hasonlító) eszközzel megjelenik a Magyar Körverseny budapesti szakaszának rajtterületén, az Árpád fejedelem útján. A túrát a Tour de Hongrie szponzor karavánja vezeti fel, az indulás 9:00 órakor lesz a Császár Komjádi uszoda elől, és ugyanide érkezünk vissza 45 perccel később. A részvétel ingyenes, és regisztrációhoz nem kötött, de javasolt a fejvédő használata.

A túra útvonal azonos a Tour de Hongrie 5. szakasza útvonalával: Árpád fejedelem útja - Elvis Presley tér - Margit híd - Jászai Mari tér - id. Antall József rakpart (pesti alsó rakpart) – Széchenyi tér – Lánchíd – Clark Ádám tér – Lánchíd utca - Apród uta – Attila út – Alagút – Clark Ádám tér – Fő utca – Bem tér - Bem rakpart - Árpád fejedelem útja - Császár Komjádi uszoda.

A túra szabályairól és további részletekről erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek