Így közlekedhetünk szilveszter éjszaka a fővárosban

A szilveszteri közlekedés mindig nehézkes egy kicsit, ezért segítségként a Travelo.hu oldalán is megosztjuk a BKK éjszakai járatainak alakulását, amivel a bulizók talán egyik kicsit könnyebben tudnak majd közlekedni az újévre virradó éjjel.

Forrás: BKK - Budapesti Közlekedési Központ / Facebook.com

Az éjszakai járatok a szokásos menetrendtől eltérő módon, sűrűbben járnak majd, de mellettük más járművek sem állnak le az év utolsó éjszakáján. Így egész éjszaka közlekedni fog a Nagykörúton járó 4-es és 6-os villamos, illetve a 2-es és a 4-es metró.

A kisföldalatti meghosszabbított üzemidővel jár majd, az épp felújítás alatt álló 3-as metró pedig Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között ingázik egész éjszaka. Viszont arra ügyeljünk, hogy nem áll majd meg a Nagyvárad téren; ide az M30-as pótlóval juthatunk el a Kálvin térről.

A MÁV tájékoztatása szerint szilveszter éjszaka a HÉV-ek is rendületlenül szállítják majd az utasokat. Újév napján a járatok ünnepnapi, illetve munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek, január 2. és 6. között pedig az iskolaszünetek idején érvényes munkanapi menetrend lesz érvényben - írta a BKK oldala.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek