Gondoltátok volna? Egy tetőkertben piknikezhetünk Budapest felett!

Tavaly nyáron nyílt meg az első budapesti Crowne Plaza szálloda, amely a Westend oldalában elhelyezkedő épületet vette birtokba friss, kortárs belsőépítészeti átalakítást követően. A szálloda augusztustól nemcsak a szálloda vendégeit, hanem a budapesti közönséget is várja Cult éttermében, mely a párizsi Eiffel iroda által tervezett Nyugati-pályaudvar gyönyörűen felújított csarnokára, és a környék műemlék épületeinek kupoláira és tetőszerkezeteire nyújt rálátást.

Egészen jó lehet így kezdeni egy napotForrás: Fegyverneky Sándor

Augusztus minden hétvégéjén piknik hangulatú brunch-ot rendeznek a Crowne Plaza éttermének tetőkertjében, ahol stílusos szigeteket rendeztek be a város közepén és felett piknikezni vágyók számára. Íme, egy kis ízelítő, mi vár rátok!

 Az étterem a friss gyümölcsöket, joghurtokat, salátákat és péksüteményeket kínáló gazdag svédasztalos reggeli mellett klasszikusokkal, pezsgővel és mimóza koktéllal is készül.

Különböző stílusú piknikezőhelyeken fogyaszthatjuk el a reggelinketForrás: Fegyverneky Sándor

A reggeli menüben olyan nemzetközi ételek kapnak helyet mint a Benedict-tojás friss kenyéren, hollandi mártással és grillezett paradicsommal, valamint olyan magyar örökzöldek mint a lecsó tojással friss ropogós kenyérrel. Az egészséges ételek rajongói választhatnak avokádós pirítóst buggyantott tojással, rozskenyérrel és friss salátával, zabpelyhet friss bogyós gyümölcsökkel vagy görög joghurtot házi granolával és mézzel. A Cult étterem csapata az édesszájúaknak is kedveskedni szeretne: a konyha az amerikai palacsintát juharsziruppal és gyümölcsökkel kínálja augusztusban minden szombaton és vasárnap 6:30-13:00 óráig – tudtuk meg a szálloda sajtóközleményéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek