A Bálnában tartja idei utolsó karácsonyi vásárát hazánk legismertebb design piaca

A Wasárnapi Művészeti Piac, vagyis a WAMP még ma is büszkén viseli a legnagyobb hazai dizájnvásár címét. A fiatal tervezők, gazdasági szakemberek és menedzserek által létrehozott rendezvénysorozat idén júliusban lett 15 éves. A wamposok piacain megannyi magyar, kortárs tervező árulta már egyedi munkáit.

Forrás: WAMP - the Hungarian design market / Facebook

Holnapután, december 19-én, a karácsonyi vásársorozat utolsó alkalmával a főváros egyik legszebb panorámájával rendelkező helyszínén várják a vendégeket - olvasható a szervezet Facebook-oldalán.

Az eseményt a Bálna első emeletén rendezik meg. A belépőjegy 500 forint, azonban a helyszínen levásárolható. A helyszín kutyabarát, így a négylábú partnert sem kell feltétlenül otthon hagyni.

A legrégebbi hazai dizájnvásár azokat várja, akik valóban minőségi ajándékokat szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes print termékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy kiegészítőkről.

A program csak a rendezvény idejében érvényben lévő korlátozások szerint látogatható: mindenképpen szükséges védettségi igazolvány, maszk és személyi igazolvány.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek