Ez a mozihálózat Budapesten és országosan is mini napokat rendez premier filmekkel

A Cinema City mozik kedvezményes jegyárral és 9 nagyon különböző animációs filmalkotással várják a gyerekeket augusztus 5-től (csütörtök) augusztus 8-ig (vasárnap) országosan. Az idei nyár ismert animációs filmjei mellett, az augusztus 8-án premieres Flamik című filmre is kedvezményes jegyet válrhatunk a gyerekeknek, illetve a kicsik által már várt A kuflik és az Akármi című mozifilm is a vásznakra kerül - olvasható a mozihálózat honlapján.

A fotó illusztrációForrás: cinemacity.hu

A háromnapos Mini napok idje alatt 1000 forintban kerülnek a jegyek a mesefilmekre, egészen 16 éves korig. Míg az egészen kicsiknek az említett Flamik és A kuflik és az Akármi című film ajánlott, addig a nagyobb gyerekek megnézhetik majd a Luca, a Nyúl Péter 2.: Nyúlcipő, a Croodék: Egy új kor, A Hercegnő és a hét törpe, a Raya és az utolsó sárkány, a Szilaj: Zabolátlanok és a két Oscar-díjjal is kitüntetet Lelki ismeretek című egész estés Pixar filmet.

A 106 perces, szóval egyáltalán nem rövid Lelki ismeretek (angol címén Soul), egy 2020-ban készült Pixar Animation Studios film, mely New York City, jazz dallamokkal átitatott utcáiról egy különleges, kozmikus világba repít.

Ezen a helyen pedig az a cél, hogy megismerjük azt a létsíkot ahonnan a szenvedélyeink, az álmaink, az érdeklődéseink és a vágyaink erednek. Vagyis azok a jellemzők, amikről mi, mi vagyunk. A papírzsepiket nem árt előkészíteni, mert egy okos, de a szívre és a könnyzacskókra erősen ható alkotást sikerült összehozniuk az alkotóknak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek