Ezen a sétán feltárulnak a Víziváros titkai

A városnézésekre szakosodott Flowszter csapata június 27-én, vasárnap Tandoritól a Trapper farmerig címmel szervez vezetett sétát a Víziváros titkainak felfedezésére. Megtudhatjuk, honnan öltözködött Raúl Castro, hol volt a magyar Szilícium-völgy, és miért lett Gobbi Hilda patkányfogó. 

Forrás: Flowszter / Facebook

A Vízivárosban talán mindenki járt már, mégsem tudunk róla sokat. Rohanunk a Batthyány tér felé, araszolunk az Alagútban, de a kialakulásának történetét nem ismerjük. Ha valaki szívesen változtatna ezen, annak érdemes csatlakoznia Képes Gáborhoz, aki a szervezők szerint "annyira helyi, hogy még az ereiben is a Duna csörgedezik: mellette feltárul ezer titok sok lírával és egy könnyű sétával."

A sétára e-mailben kell regisztrálni, hogy a szervezők tudják, hány darab fülhallgatóval készüljenek, amellyel mindenki hallani fogja az érdekességeket akkor is, ha betartják a szükséges távolságot. A jelentkezők a 0 kilométerkőnél találkoznak, a helyszínen tudják majd fizetni a séta árát, ami felnőtteknek 4000 forint. A mintegy 2–2,5 órás séta pedig a Bambi Eszpresszónál ér majd véget – olvasható az eseménynél amin keresztül regisztrálni is lehet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek