Cilinderes alakok tűntek fel Budapesten, érdemes a nyomukba eredni

A legismertebb skót whiskeymárka cilinderes és sétapálcás alakja jelen volt az elmúlt két évszázad legfontosabb eseményeinél és meghódította az egész világot. Johnnie Walker idén nyáron Budapest utcáit "járja", mi pedig városszerte felfedezhetjük az emberméretű installációkat. Sőt még nyerhetünk is velük, ha megtaláljuk őket.

Forrás: Vida Konrad / Johnnie Walker / Press

Arról már egy korábbi cikkünkben írtunk, hogy a márka születésének 200. évfordulója alakalmából a díjnyertes Anthony Wonke filmrendező, dokumentumfilmet forgatott a márka regénybe illő történetéről. Az üveg tanúja volt az ipari forradalomnak, Winston Churchill háborús beszélgetéseinek, és még Leonard Cohen és Lady Gaga is énekelt róla - többek között ilyen mérföldköveket mutat be Wonke alkotása.

Ennek apropóján most egy városnéző játékot is szerveztek, melynek során az érdeklődő városlakóknak meg kell keresniük egyet az életnagyságű installációkból, lefotózni azt és kommentben feltölteni a képet a Johnnie Walker Facebook-oldalán található játékposzt alá. A játék június 17-től két hétig tart, és a posztolók közül három szerencsés kiválasztott ajándékcsomagot és ajándékutalványt is nyerhet. Az installációk már feltűntek az Erzsébet téren és a Hősök terén, de azóta már elvándoroltak a Feneketlen-tó és a Bálna környékére, valamint a Margitszigetre. Erre érdemes most keresni őket - olvasható a sajtóközleményben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek