Hosszú szünet után újraindul a WAMP, most Budán találjuk meg

  A Wasárnapi Művészeti Piac, vagyis a WAMP még ma is büszkén viseli a legnagyobb hazai dizájnvásár címét. A fiatal tervezők, gazdasági szakemberek és menedzserek által létrehozott rendezvénysorozat 2021 júliusában lesz 15 éves. A wamposok piacain megannyi magyar, kortárs tervező árulta már egyedi munkáit. 

  Forrás: Gámán Zsuzsa / WAMP / Facebook.com

  A most vasárnapi MOM Kult előtti piacon, végig a Sirály sétányon, a megszokott termékek mellett számos meglepetéssel is készülnek a szervezők és az alkotók, hiszen hosszú kényszerszünet után térhettek végre vissza. A legfrissebb tavaszi-nyári újdonságok közül június 13-án 11 órától válogathat majd a közönség - olvasható az esemény oldalán.

  A látogatók Buda egyik legpezsgőbb sétányán beszélgethetnek majd a a Lencsi Művek babáinak készítőjével, a Bibe ékszerek/Bibe Jewelry, a Stampp (Schall Eszter), a Lontra Bag és a sulyandesign.hu alkotóival, hogy csak párat említsünk a sok kiállító közül, akik már fellebbentették a fátylat új portékáikról és kollekcióikról, amiket a standokra hoznak majd.

  Lesz mindemellett kávézási és fagyizási lehetőség is, ugyanis a Mindszentkállai Kő Fagyi? receptjei alapján készülő prémium fagylaltok is kitelepülnek a sétányra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek