Kültéri koncerthelyszínnel lepi meg a vendégeit a kisüzemi sörfőzde

  Már 2020 nyarán tudni lehetett, hogy a Monyo Brewing kisüzemi sörfőzde következő éve a költözésről és az újranyitásról szól majd. A legfrissebb hírek szerint azonban nem csak egy új főzde nyílik meg a X. kerületben, a Ferihegyi Gyorsforgalmi út közelében, hanem a Monyo Land is, mely új szabadtéri szórakozóhelyként lép be a budapesti éjszakai életbe.

  Forrás: facebook.com/MonyoBrewingCo

  A főzde melletti 5 ezer négyzetméteres területen rendezik majd be a koncerthelyszínt, színpaddal, két oldalon bárpultokkal és mosdókkal. A Monyo Land nem akar óriási lenni, maximum 1500 fős koncerteket szerveznek majd. A Monyo Land megnyitását videós reklámkampány előzi meg. A februártól látható kisfilmekben a márka nagykövetei Sena, Papp Szabi és Szirmai Gergő lesznek - olvasható a Kreatív.hu oldalán.

  Ha a járványhelyzet engedi, heti két koncerttel terveznek hétvégenként, a fellépők közül pedig már biztosan visszajelzett a Bëlga, a Carson Coma, a Péterfy Bori & Love Band, a Ricsárdgír és a Lóci játszik. A helyszínre buszos különjáraot indítanak, de aki tömegközlekedne, az a Kökitől is eljuthat a főzdéhez. A kerékpárral érkezőknek tárolót is kialakítanak.

  A MONYO Brewing Co. Facebook oldala szerint, ha az aktuális intézkedések a rendezvények megtartását alacsonyabb létszámhoz kötik, a MONYO Land abban az esetben is megnyitja kapuit, az aktuális szabályokat betartva.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!