Ezekkel a zenei programokkal színesebb és hangulatosabb lesz a szilveszter

  A Radnóti Miklós Színház december 31-én 20 órára időzítette szilveszteri online előadását és mindenkit szeretettel vár a monitorok elé. Az eszínház oldalán nézhető előadás a Csapodárok című komédia lesz. A felvételről streamelt mű Angelo Beolco komédiája, mely egy csapodár madárkáról és az őt körülügyeskedő és -udvaroló három férfiról, a férjről, a komáról és a katonáról szól. A széles ecsetvonásokkal megfestett vígjátéki történet a mai napig a színpadok kedvelt darabja – írták az esemény Facebook-oldalán.

  Csapodárok - rendezte: Szőcs ArturForrás: Radnóti Miklós Színház / Facebook.com

  A Budapesti Operettszínház Szilveszteri Gálájáról, melyet szintén december 31-én közvetítenek élőben, már részletesen írtunk az oldalon. Erre ma délután 15 órától ingyenesen becsatlakozhatunk.

  Újévi hangversenyt is hallgathatunk

  Az Opera új streamszolgáltatása keretében 2021. január 1-én 15 óra és éjfél között ingyenesen hallgathatjuk meg Beethoven IX. szimfóniájának 2014-es újévi koncertfelvételét. Beethoven IX. szimfóniája 2014. január 1. óta szerves része az újévi hangversenyeknek – olvasható az esemény Facebook-oldalán.

  A mű évről évre egyre változatosabb karmesteri interpretációkban hangzik el. A január elsejei közvetítésben látható előadásban szólót énekel Szabóki Tünde, Mester Viktória, Fekete Attila és Bretz Gábor, közreműködik a Magyar Állami Operaház Zenekara és a Magyar Állami Operaház Énekkara (karigazgató: Szabó Sipos Máté), vezényel Pinchas Steinberg.

  Az új streamingszolgáltatás bevezetéseként a hangverseny az előzetes regisztrációt vagy bejelentkezést követően az InterTicket platformján ingyenesen lesz elérhető.

  Beülnénk egy eszínházba?

  Január elsején, 19 órától arra is lehetőségünk lesz. A Kultúrbrigád és az Átrium Molnár Ferenc EGY, KETTŐ, HÁROM című vígjátékát mutatja be élő közvetítéssel. A történet szerint "Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment. Ami még rosszabb: a szülők megtudták, és útban vannak ide. Ami ennél is rosszabb: a férj egyáltalán nem gazdag. Sőt. Sőt. Sőt! De ami a legrosszabb: már a gyerek is úton van. Norrisonnak egyetlen órája van, hogy kifordítsa a sarkából a világot. Persze ennek ára van. Magas ára. De egy bank gépezete talán elég hozzá..." - olvasható a jegy.hu oldalán. 

  A főbb szerepekben Alföldi Róbertet, Szatory Dávidot, Lénárdt Laurát, Lugosi Györgyöt, Parti Nórát és Debreczeny Csabát láthatjuk. A darabot Znamenák István rendezte.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!