Kanapébulit csap az egyik legismertebb magyar zenekar szilveszterkor

Idén nincs annyi szilveszteri program, mint azt megszoktuk, de azért egy-két jó online bulit még össze lehet hozni. Ebben pedig a Kiscsillag zenekar is a segítségünkre lesz, mivel december 30-ra szerveztek egy Streamkoncertet, amire még bőven kaphatók virtuális jegyek és helyek. 

Forrás: Kiscsillag / Faceboo.com

Ahogy az esemény Facebook-oldalán is írják, a járványhelyzet miatt szeptember óta nem koncertezett a zenekar, így aztán elmaradt a 15 éves buli, a lemezbemutató, a Fishing on Orfű fesztivál és minden más fesztivál is, ahol találkozhattak volna a közönséggel. Ezért úgy döntöttek, hogy az év végén csapnak egy virtuális bulit.

Az élő fellépést a TRIP hajóról közvetítik majd HD-minőségben, december 30-án este 20 órától. A streamkoncert interaktív is lesz, vagyis a jegyvásárlók előre kérhetnek számot a zenekartól, és élőben videokamerán is bekapcsolódhatnak a koncertbe. Jegyet vásárolni eszközönként 3000 forintért lehet a Trip oldalán.

Fontos tudni, hogy a koncert nem a Facebook-on lesz, hanem minden néző jegyvásárláskor kap majd egy kódot, ezt kell beírni a megküldött honlapon.

A dalkérésről pedig e-mailben küldenek egy rövid kérdőívet. A bulinak otthoni dresscode-ja is lesz: ha van, vegyük majd elő az NDK-s műfenyőt, a gumiszandált vagy papucsot, és a hozzájuk illő zoknit. Koncert után fénydiszkóra is számíthatunk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek