Ajándékkészítő workshopot indít egy budapesti divatstúdió

  Az új MIMKA Stúdióba, két tervező, KreiszJanka és a Sertees Bags tagjai várják azokat, akik együtt hangolódnának a karácsonyra, egy limitált vendégszámú karácsonyi ajándék-készítés ideje alatt. A workshop-ot több alakalommal is megrendezik az adventi időszakban: december 12-én és 13-án, illetve december 19-én és 20-án 14 órától 18 óráig.

  Forrás: Sertees Bags / Facebook.com

  Az alkotói műhelybe és kiállítótérbe vendég tervezőket is hívtak a lányok. Tiszteletüket teszik az eseményen Stoyka, Soul Flower Design, KisKas Bags, LiliVeszprémi, Between és a Studio Timrose. Az esemény különlegessége, hogy nemcsak vásárolhatunk az említett tervezőktől, hanem segítségükkel akár magunk is elkészíthetjük az ajándékainkat.

  Az ajándékkészítő workshopra előre kell regisztrálni, amit üzenetben tudunk megtenni a stúdió social felületein, illetve emailben az esemény Facebook-oldalán megadott email címen. Részvétel csak maszkban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!