A Normafán kiteszik a megtelt táblát, ha szükséges

  A Hegyvidéki Önkormányzat arra kéri a kirándulni vágyókat, hogy a Normafa helyett a budai hegyek kevésbé látogatott területeit válasszák, mert az előírt és biztonságos távolság megtartását célzó figyelmeztetés ellenére a múlt hétvégén is tömegek kirándultak ide. Ez a fertőzés veszélye mellett komoly közlekedési és parkolási gondokat is okozott.

  Normafa - illusztrációForrás: Elekes Andor/commons.wikimedia.org

  A Normafán hétvégén is folyamatosan jelen van a rendészeti és a rendőrség, és a területen továbbra is csak korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre. Ha ezek beteltek, a Hegyvidéki Rendészet munkatársai visszafordítják a gépkocsikat, a szabálytalanul, tiltott helyen, zöldfelületeken, a környezetet károsító módon parkolókat pedig megbüntetik.

  Kérik azokat, akik mégis a Normafát választják szabadidős tevékenységükhöz, minden esetben tartsák egymástól a megfelelő távolságot. Ahol a 1,5-2 méteres távolság nem tartható, mindenképpen viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!