Együtt, mégis biztonságosan futhatnak az Örömfutáshoz csatlakozók

  A Gyerünk, anyukám! hétvégi Örömfutására kétféleképpen is benevezhetnek. Akik Budapesten vannak, azok november 7-én részt vehetnek egy offline margitszigeti futáson, aminek a találkozója 9:30-kor lesz. A közös bemelegítést követően 10 órakor indul a futás, utána pedig szintén közös nyújtást, beszélgetést és egy kis tombolát is terveznek a szervezők.

  Forrás: Pixabay.com

  A másik lehetőség azoknak szól, akik bárhol az országban csatlakoznának a Virtuális Örömfutáshoz. Az esemény Facebook-oldalán olvasható, hogy nekik nem kell mást tenniük, mint hogy a november 7- én reggel 9-től kezdődő 24 órában legyenek szabadok pár órára, és fussanak ott, ahol éppen megtehetik. A nyereményjátékban való részvételhez pedig használják azt az alkalmazást, amit egyébként is szoktak, és fotózzák be az eseménybe az app-ból az edzést. A #terepen #városban #alakzat hashtagek használatával megmutathatják, hol futnak, és hogy mit rajzol ki az általuk választott útvonal a térképen.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek