Irodalmi csatatér közepébe csöppenhetnek a Várkert Bazárban

  A Várkert Irodalom népszerű sorozata a Nagy Magyar Versek, azaz az ENEMVÉ idén már harmadik alkalommal jelentkezik. Az október 27-én 19 órától kezdődő előadáson világirodalmi klasszikusok szólalnak meg magyarul, több hangon, sok szólamban. A legjobb magyar műfordításokat hallhatja majd a közönség és az irodalmi csatatér közepébe csöppenhet, hol a párbajokat igékkel és főnevekkel vívják a mindenre elszánt költők, hangnemmel, ritmussal, verslábakkal felvértezve - olvasható a Facebook-esemény oldalán.

  Forrás: Várkert Bazár / FB

  Az ENEMVÉ 3.2 ideje alatt, melyre még vásárolhatók online jegyek, többek között Ady Endre, Térey János, Weöres Sándor, Varró Dániel, Petőfi Sándor, Nemes Nagy Ágnes, Kovács András Ferenc, Tandori Dezső, Pilinszky János, József Attila, Kányádi Sándor és Csoóri Sándor műveiből készül válogatás.

  Közreműködik Petrik Andrea, Tompos Kátya és Vecsei H. Miklós színművészek, a zenei aláfestésért Járai Márk felel, a szerkesztő-rendező Seres Tamás lesz, az est háziasszonya pedig Ugron Zsolna.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!