Egy órára Japán egyik legszebb szigetére teleportálhatunk

A Japánspecialista Klub élő virtuális barangolásán Okinawa szigetét járhatják körbe szeptember 22-én, kedden este 18 órától, ha bekacsolódnak a vezetésbe a Facebook LIVE-on keresztül. A sziget kulturálisan és természetileg is egyedi területén Hunor vezeti majd körbe az érdeklődőket.

A híres Miyakojima sziget panorámaútjaForrás: Shutterstock.com

Az idegenvezető öt és fél évet töltött el Okinawa prefektúrában. Ez idő alatt rendeget érdekes helyet és programlehetőséget fedezett fel, amit most megoszt majd a nézőkkel – olvasható a Japánspecialista eseményének Facebook oldalán.

A virtuális túrán Japán déli részét ismerhetik majd meg, megtudhatják mikor érdemes és mikor nem ide látogatni, milyen egyedülálló programokat lehet kipróbálni a szigeten, milyen a gasztronómiája, és miért olyan meglepőek a fehér homokfövenyes tengerpartjai.

A Travelo csapata is járt már Okinawa szigetén és egy átfogó anyagban meg is írta az élményeit arról a helyről, ami olyan közel van Tajvanhoz, hogy a japán lakosok évtizedeken át, egyszerű antennákkal is tudták fogni a tajvani tévéműsorokat.

Ma azonban inkább a Miyakojima sziget szépsége, a illetve az Okinawa Prefektúrát alkotó fősziget, a Ryukyu sziget vonzza a látogatókat. A területet a helyi kultúráról nevezték el, ami nyelvezetében, művészetében és gasztronómiájában is eltér Japán többi részétől, pedig csak 3 órányi repülőútra van Tokió városától.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek