Villásreggeli helyett bringás reggelivel várják a bicikliseket szerda reggel a Városháza Parkban

A Bringás reggeli szeptember 5-től 19-ig tart. A Városháza Park a következő fővárosi helyszín, ahol többek között túrórudival várják azokat a kerékpárosokat szeptember 9-én reggel, akik 7 óra és 9 óra között eltekernek a parkba a MOL Bubi 6. születésnapja alakalmából. 

Forrás: Mol Bubi Magyarország / Facebook.com

Magyar Kerékpárosklub aktivistái és partnerei Budapest 19 kerületében, országosan pedig mintegy 40 helyszínen várják reggelivel a bringázókat egészen szeptember 19-ig. A járványhelyzet miatt kézfertőtlenítővel is készülnek, a kollégák pedig kesztyűben és maszkban várják a bringával érkezőket – olvasható a sajtóközleményben és a Kerékpárosklub honlapján.

A helyszínek listáját folyamatosan frissítik, így mindenki előre kitalálhatja melyik helyszín van hozzá a legközelebb. A túrórudikon kívül pedig sok helyen pékáruval, üditővel, máshol kávéval és teával várják majd a bicikliseket; egészen addig, amíg a készlet tart. A rendezvény ingyenes, de a klub minden szívből jövő támogatást elfogad, valamint nem kötelező Bubival érkezni, saját bringával is lehet. 

Szeptember 9-én a Bringázz a munkába! kampány is elindul, melynek eredeti célja az volt, hogy minél többen nyeregbe pattanjanak, kipróbálják és megszeressék a kerékpáros közlekedést, de most mellette az is fontossá vált, hogy a biciklis közlekedéssel elkerüljük a dugókat, és a vírus terjedését segítő tömeget - írták az oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek