Ezen a vásáron megszerezhetünk egy darabot a Vintage Gardenből

  A Dob utcában található, és extra enteriőrrel hódító Vintage Garden étterem és kávézó úgy döntött, hogy megújítja magát, és változtat egy kicsit a stílusán. De mivel a dekorációs termékeket esze ágában sincs csak úgy kidobni, meghirdetett egy garázsvásárt azoknak az érdeklődőknek, akik hasonló stílusú tárgyakra szeretnének szert tenni - olvasható a Facebook-on.

  Egyedi stílus a bulinegyed mellettForrás: Vintage Garden / Facebook.com

  A kiárusítást augusztus 9-re, vasárnapra időzítették, a vásár reggel 9-től 12-óráig tart. A helyszín pedig az ELLÁTÓház lesz, ami a Vintage Garden közvetlen szomszédságában van. Ahogy minden csecsebecse-piacra, így ide is érdemes időben érkezni, ha a legjobb darabokra fáj a foguk.

  A vásáron találhatunk majd egyedi dekorációs elemeket, művirágokat, tükröket, székeket, asztalokat és még sok-sok más, az éttermet eddig jellemző dekorációs terméket.  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!