Ebben az étteremben a gyertyafény helyett a korai napsugarakkal ünneplik az életet!

A KIOSK Facebook oldalán találtuk a hírt, miszerint a Március 15. téren található vendéglátóhely augusztus 3., vasárnap óta napindító reggelivel is várja a vendégeit. A korai napsugarakkal érkező kínálatot reggel 9-től 11:30-ig érhetik el az érdeklődők.

Forrás: Boldog Attila / KIOSK

A kínálatban találnak vegetárnius, magyaros, klasszikus és egészséges fogásokat, egy kis KIOSK csavarral. A menükártyán szerepel egyszerű lekváros croissant házi füstölt lazaccal; spenóttal és hollandi mártással kínált buggyantott tojás; zabkásák, zöldségek, gyümölcsök és a laktató tojásételeket szabadon választott feltétekkel, megannyi extrával is elkészítik.

A reggeli ötlete, amivel köszönthetjük a szeretteinket és a barátainkat, akkor ötlött fel a vendéglátóhely vezetőségében, amikor az elmúlt hónapok alatt megtapasztalták, hogy milyen fontos az összefogás, a barátság és az emberi kapcsolatok ápolása. Egy közös reggeli pedig remek napindító, amivel meg lehet ünnepelni mindezt, és még egy pohár Veuve Clicquot champagne-t is rendelhetünk mellé, ha szeretnénk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek