Ötödik alkalommal rendezik meg hazánk leglátványosabb SUP-túráját

A járványhelyzet miatt idén augusztus 8-án rendezik meg a Budapest SUP-ot, amire a szervezők várják a teljesen kezdőket is. Akik ezen az eseményen szeretnének megismerkedni az állva evezés (stand up paddle, SUP) sportjával, azoknak egy rövid eligazítás után, felszerelést is biztosítanak a Római parton. A szervezők szerint a SUP elsajátítása igen rövid idő alatt megtanulható.

Minden korosztályt, kezdőt és haladót is várnak a túráraForrás: © Sziánosz Ártemisz / Budapest SUP / Kiteline

A SUP-túrát rendőrségi motorcsónakok és a szervezők is biztosítják, de a rengeteg résztvevő család jelenléte is azt mutatja, hogy a sportág nem tartozik az extrémek közé.

A félnapos program keretében a jelentkezők végigeveznek egészen a Kopaszi-gátig, ahol a helyi vendéglátósok várják a célba érkezőket. Útközben mindenki megcsodálhatja a város mindkét oldalát olyan szemszögből, amilyenből eddig talán még nem is látta.

Az evezősök láthatják a hidakat alulról, és a Parlament előtti közös szelfizés sem marad el. Ehhez a kísérőhajók segítségével tudnak kikötni a résztvevők – olvasható a sajtóközleményben és a Budapest SUP honlapján, ahol a regisztrációról és a pontos indulásról is megtalálnak minden információt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek