Magyar nevű étterem kínál magyar fogásokat Mexikóban

Mexikóban nem csak tacot-t és burritot, hanem bizony magyar ételeket is kóstolhatsz. A Budapest Cafe Cukrászda egy Mexikóvárosban üzemelő, hangulatos kis étterem, amelynek étlapján olyan magyar ételkülönlegességek is szerepelnek, mint a gulyásleves vagy a pörkölt – írja a mindmegette.hu.

Budapest Café Cukrászda egy igazán dizájnos és hangulatos helyForrás: Budapest Café Cukrászda Instagram oldala

A közösségi oldalain 12 ezren követik az éttermet, és a látogatók átlagosan 4 csillagot adtak a TripAdvisor oldalán. A Budapest Café Cukrászda ezen a magyar néven működik Mexikó fővárosában. A spanyol ajkú emberek biztosan megküzdenek a kiejtésével, ám ez semennyit sem von le a hely népszerűségéből. A hangulatos étterem falait antik dolgok díszítik, leginkább olyannak tűnik, mint egy régiségbolt és a budapesti Szimpla Kert keveréke.

A Budapest Café Cukrászda a legikonikusabb magyar ételeket kínálja, a szaftos főételektől kezdve az isteni desszertekig.

Az egyik legismertebb magyar sütemény, a dobostorta is szerepel az étterem kínálatábanForrás: Budapest Café Cukrászda Instagram oldala

A mexikói magyar cukrászda és étterem étlapján megtaláljuk például a hortobágyi húsos palacsintát, a gulyáslevest, a töltött káposztát, a palacsintát és a Rákóczi túróst is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek