London egyik előkelő étterme első szőlőetetőjét keresi, gyönyörű kezekkel

Egy elegáns brit étterem, mely London Mayfair várásnegyedében nyílik majd meg az év végén, már előre keresi London első "szőlőt etetőjét". De csak azok jelentkezését várja, akiknek "gyönyörű kezük van". Mikor megjelent ez a hirdetés, sokan úgy gondolták, hogy az egész csak egy vicc, pedig nem!

A kép csak illusztrációForrás: shutterstock.com / G Allen Penton

A Twitteren pillanatok alatt terjedni kezdett a hír, és sokan rá is kérdeztek, hogy paródiáról van-e szó. De a felkapott Caprice Holdings égisze alatt nyíló Bacchanalia étterem jelezte, hogy a hirdetést bizony komolyan kell venni, mert az új vendéglátóhely, buja vigassággal egybekötött görög és olasz élményvacsorákat rendez majd. A "szőlőetető" szerepkör pedig ezeknek lesz az egyik különleges szolgáltatása - olvasható a Dailystar.co.uk cikkében.

A kiküldött hirdetésben egy görög szoborcsoport képével illusztrálják, milyen munkaerőre lenne szükségük. London első "szőlőetetőjének" fontos, hogy gyönyörű legyen a keze, a kézfeje és lehetőség szerint alapfokon tudjon görögül és latinul.

A furcsa követelmények ellenére a sikeres pályázó biztos lehet benne, hogy juttatásai között szerepelni fog a "rendszeres manikűr" és az étterem legfinomabb ételeinek és borainak a fogyasztása. Sajnos feladatkör leírást nem adott meg a hirdetés, de egyesek azért elgondolkodtak a jelentkezésen.

A Twitter-kommentelők közül sokan jelezték, hogy ez végre egy olyan állás, ahol az ógörög és latin bölcsész végzettségüket is latba vethetik és még szőlő is jár hozzá.
(Címlap illusztáció: StockSnap/Pixabay)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek