Három napos BorVíkendet ünnepel Újpest, jubileumi programokkal

Az Újpesti BorVíkend eseményt 5 évvel ezelőtt keltették éltre azzal a hívószóval, hogy „Újpesten a borvilág!", és a szervezők azóta is tartják magukat ehhez a mottóhoz. Idén pedig méginkább, mivel a jubileumi évhez minden eddiginél gazdagabb kiállítói portfólió dukál.

Forrás: Újpesti BorVíkend / Facebook.com

A szeptember 9. és 11. közötti rendezvényen a magyar borgasztronómiában jeleskedő kiállítók mellett újra helyet kapnak majd a kisebb méretű, de kiváló minőséget produkáló pincék is. Emellett a szervezők színes családi programokkal és élőzenével is készülnek. A Facebook-oldalon olvasható kommentek szerint a törzsvendégek pedig már nagyon várják az eseményt.

Szeptember 9-én péntek érkezik a BorVíkend színpadára a Side 2 Side Jazz Duó, 20:30-tól pedig egész estés házibuli várja a látogatókat. Szombaton a Bem Táncegyüttes indítja a délutánt este pedig Live Jazz adja a hangulatot. Vasárnap gyereknapot tartanak a szervezők, így számíthatunk gyerekszüretre mustkóstolással, utcaszínházra, gyerekkoncertekre, gólyalábasokra és vándormuzsikusokra is. Mindhárom nap lesz Újpest Város Bora 2023 nyereményjáték sorsolás és eredményhirdetés.

A rendezvény ingyenes és rengeteg gasztro kiállítóval is várja majd a vendégeket. A kiállító pincészetek és a kitelepült éttermek és bisztrók listáját a BorVíkend Facebook-oldalán olvashatjátok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek