Rockzene és bor a Balaton egyik legnagyobb és legszebb szabadstrandján

Négy napon át, nyolcvanezer négyzetméteren, négy Platán strandi színpadon, több mint száz produkcióra várják a bor és rockzene rajongókat. A 45. Boglári Szüreti Fesztivált augusztus 18-tól 21-ig tartják a Balaton egyik legnagyobb szabadstrandján Bor-Buli-Balaton címmel. 

2019-es felvételForrás: borbulibalaton.hu/galéria

Az ország egyik legrégebbi kulturális, gasztroturisztikai rendezvénye, az egyik haza internetes portál által kiírt közönségszavazás szerint az ország második legnépszerűbb programja lett. Ami érthető is, hiszen a településen csaknem 50 éves múltja van a szőlőfeldolgozásnak, a könnyű, illatos borok készítésének, így van mire alapozni a fesztivált.

De az eseményre nem csak a jó borok és a finom ételek csalják a látogatókat, hanem a főszezonzáró vásári sátorváros is, ahova már augusztus harmadik hetének végén átköltöznek az árusok a tó somogyi partjáról - olvasható a fesztivál oldalán.

Emellett idén egy négynapos rockkoncert sorozat is színesíti majd a programot. Augusztus 18-án a nagyszínpadon fellép többek közt a Zorall, a Charlie Band és a Kutya Vacsorája zenészei, a nyitókoncert vendége pedig lesz Regán Lili lesz. Az ünnep előestéjének műsorában a 6 éve alakult Gipsy Kings Experience, Koppány, az Edda, Lotfi Begi, és éjfél után Shaba lép színpadra.

Augusztus 20-án pedig Fenyő Miklós, Egri Péter és a Mistery Gang, valamint Dj Dominique gondoskodik a jó hangulatról. Vasárnap a Bagossy Brothers Company, Phablo Chadez, és DJ-ként Metzker Viktória varázsolná el a közönséget.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek