A kézműves sörök rajongóit ismét várja az Indoor fesztivál!

A kétnapos VI. Indoor Sörfesztivált Budapesten, az InterContinentalban rendezik meg február 18-án és 19-én. A két nap alatt korlátlanul kóstolhatjuk habos kedvenceinekt az egyetlen hazai, téli sörfiesztán - írták a szervezők a közleményükben.

Több mint 100 féle csapolt sörForrás: Indoor Sörfesztivál / Press

A kínálatban lesznek kis- és nagyüzemi sörkülönlegességek, valamint a hazai nedűk mellett cseh, német, angol, ír és belga seritalok, amiket a belépő ellenében korlátlanul – de azért mértékkel – kóstolhatunk.

Az Indoor Sörfesztivál szervezői, akik immár 6. alkalommal bizonyítják, hogy nem csak nyáron csúszik jóízűen a sör, kultúrtörténeti és gasztronómiai élményeket is kínálnak a vendégeknek a fesztivál ideje alatt. Sőt, a whiskey-k és pálinkák ízmezejére is elkalandozhatunk ha kedvünk tartja. De lesznek sörivó versenyek, sörkóstolással kapcsolatos workshopok, és mindkét nap számíthatunk tematikus sörvacsorákra.

Azokat pedig, akik mélyebben beleásnák magukat a sörmesterség útvesztőibe, mesterkurzus is várja a fesztiválon. A sörfesztiválra a jegyek, elővételben 7 900 forintba, a helyszínen 9 990 forintba kerülnek. A sörvacsora – sörsorral - 17 990 forint, amely magában foglalja a fesztiválbelépőt is. A fesztivál vendégei kóstolópoharat kapnak, amit távozáskor egy logózott korsóra cserélhetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek