Jön a bordói vörösek egyik legnagyobb kóstolója

Budapesten, a Corinthia Budapest hotelben, idén novemberben ismét megítélheti a közönség, hogy mennyire finomak a magyar bordói borok. A november 20-ra tervezett eseményen jelen lesz több mint 60 borászat és 150 bor, valamint hazai csúcstételek.

Forrás: Winelovers / Facebook.com

Az ingyenes előadásokon és a VIP exkluzív különteremben mélyebben is megismerhetik majd  Bordeaux három híres kékszőlő fajtát, a cabernet sauvignont, a cabernet franc-ot és merlotot, melyek a világ szinte összes borvidékén közkedvelté váltak - olvasható az esemény oldalán.

Ezen szőlőfajták aromagazdagsága, potenciálja gyakran komplex, különleges minőségű tételekben ölt testet. A Bordói November Nagykóstoló ideje alatt azonban nem a külföldi, hanem a magyar bordói borokon lesz a hangsúly.

Aki tervezi, hogy ott lesz a magyar bordói vörösek egyik legnagyobb kóstolóján, az még tud vásárolni pre-early bird jegyeket október 8-ig 4000 forint kedvezménnyel. Ha pedig barátokkal együtt mennének, akkor a csoportos akciót is igénybe vehetik. 4 fő felett 10%, 6 fő felett pedig 15% kedvezmény jár a jegyekre – írták az oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek