Spanyolországba kalauzol a lóversennyel egybekötött gasztrofesztivál

Az ország egyik legnagyobb Food Truck Show-ját szeptember 10. és 12. között rendezik meg a Kincsem Parkban. A nemzetközi lóversennyel egybekötött rendezvényen ezúttal a spanyol ízvilág köszön majd vissza az ételekben.

A Smokey Monkies kínálatának egy részeForrás: Food Truck Show / Press

A lóversenypálya fogadóépületének külső- és belső terére 50 mozgó étterem gurul be ezen a három napon, hogy olyan street food különlegességeket mutasson be, amelyekkel akár az év food truck díját is megnyerheti - írták az esemény közleményében és Facebook-oldalán. Az olyan jól ismert kocsik mellett, mint például a Smokey Monkies, a Bbq vagy a Happy Churros, az utóbbi két év legújabb autói is kitelepülnek.

V. Horváth Zoltán főszervező szerint már mindenki nagyon várja a szeptemberi kezdést, mivel tavaly egyetlen nagyrendezvényt sem tudtak megtartani, és a májusi show is elmaradt. Az idei, Spanyolország specialitásaira és ízvilágára fokuszáló programmal kapcsolatban kiemelte, hogy nem lesz belépőjegy, a Nemzetközi Lóversennyel egybekötött Food Truck Show-ra ingyenes lesz a belépés.

A tervek szerint a lovas megmérettetések mellett estébe nyúlóan szerveznek majd agár- és rögbiversenyt is, de mutatványosok, utcazenészek is színesítik a programot. Szeptember 12-én pedig a közönség és a Magyar Street Food Egyesület is kiválasztja az idei év legjobb food truck-ját. A díjat az kapja, aki a legfelkészültebb, legjobb kiszolgálást nyújtotta az évben, a minőségi étel - és italkínálat mellett. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek