A szóda és a jó bor párosát ünnepelhetjük a találkozások városában

Újra felpezsdül Győr városa, és július 16-tól 18-ig megrendezi az immár hagyományossá vált Győri Rotary Fröccsnapokat, ami 16. alkalommal várja a hűsítő fröccsök szerelmeseit. A háromnaposra tervezett fesztivál pénteken, a Jedlik Ányos szobor koszorúzásával kezdődik a Széchényi téren, majd a Dunakapu téren a megnyitóval folytatódik. Még aznap megnézhetik a Szódásüveg kiállítást a Látogatóközpontban, illetve a Harley-Davidson motorkiállítást a téren, 17:30-tól pedig három koncert is követi egymást.

Forrás: Győr Város hivatalos oldala / Facebook.com

Szombaton az állandó programok mellett részt vehetnek majd ingyenes omnibuszos utazáson és városnéző sétán is. Este Török Ádám és Republic koncertre számíthatnak a kilátogatók. A vasárnapi fellépők között lesz a Dániel Balázs trió, Lilien és Kónyai Tibor, illetve Elsa Valle. A részletes programokat az esemény honlapján találják meg.

Az idei Fröccsnapok az összefogás és a jótékonykodás jegyében szerveződött: az ország különböző pontjairól érkező Rotary-klubok faházaiban vásárolható fröccs és zsíros kenyér bevételének egy részével a Szép magyar beszéd verseny megrendezését támogatják a szervezők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek