Online kalauzba gyűjtötték össze a legjobb balatoni sörlelőhelyeket

A különleges sörök kedvelőinek kedvez az az új online kalauz, amely a legjobb Balaton környéki kisüzemi sörfőzdéket, illetve craft söröket is árusító éttermeket, sörözőket és üzleteket gyűjti össze.

A magyarországi sörkultúra fejlődésével egyre több olyan vendéglátóhely található a Balatonnál is, amelyek a körültekintően megválogatott borkínálat mellett nagy hangsúlyt fektetnek a változatos sörfajták bemutatására - olvasható a sajtóközleményben. Éppen ezért jött létre az az online kalauz és térkép, mely ezeket a Balaton környéki helyket, illetve kisüzemi sörfőzdéket gyűjtötte össze. 

Forrás: https://balatonisorkalauz.beerporn.hu / Press

A Balatoni Sörkalauzoldalon az éttermek, főzdék és árusítóhelyek felsorolásamellett azoban részletes bemutatkozó anyagokkat, ismertető írásokat is olvashatunk. illetve a sörkínálat megjelenítésével azokat a tónál nyaraló sörkedvelőket is igyekeznek segíteni, akik a mindenhol kapható, egyszerűbb láger sörök mellett különleges, helyi főzetekkel is megismerkednének.

A sajtóközlemény szerint az oldal alapítói egész nyáron járják a tópartot, feltérképezve a legjobb sörkínálattal rendelkező helyeket, és megjelenítve őket a térképen, az ott található vendéglátóhelyek száma így folyamatosan bővül majd a következő hetekben.

A kalauz oldalán négy kategória közül választhatjuk ki a látni- és kóstolnivalókat: szereplenek a térképen a Balaton környéki sörfőzdék, változatos sörkínálatot tartó éttermek és büfék, specifikus rendezvények, illetve olyan boltok, amelyekben többféle kisüzemi sör is kapható. A gyűjteményben megtalálható az üzletek részletes sörkínálata, pontos elérhetőségei és nyitva tartása is. A térkép készítői szívesen fogadják a fogyasztók ajánlásait is, illetve azon vendéglátóhelyek és üzletek jelentkezését, amelyek szeretnének belkerülni a kalauzba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek