Átmeneti helyen, de elérhető az egyik legkedveltebb budapesti orosz konyha

Az Ostrom utcai Arany Kaviár és a Belvárosi Piacról egyelőre kiköltözött MoszkvaTéЯ Bisztró vezetősége Facebook-posztban jelentette be nemrég, hogy a hosszú és visszafogott időszak után, ismét elérkezett a gasztronómiai élmények ideje, és végre jelentkezhetnek az újranyitás hírével is. Az Arany Kaviár étterem május 13-án nyitotta ki újra a kapuit, és változatlan nyitvatartással, kerthelyiséggel és belső téri kiszolgálással várja vendégeit (utóbbi azonban csak védettségi igazolvánnyal látogatható).

Moszkva TéЯ POP-UPForrás: MoszkvaTéЯ / Facebook.com

A Moszkva TéЯ Bisztró pedig egy árnyas budai udvarban, a Moné Garden kerthelyiségében találta meg átmeneti otthonát. Állandó helyükről egyelőre még nem nyilatkoztak, de az orosz konyha rajongói a kiszállítási lehetőségek után, végre tányérra tálalva is élvezthetik az olyan fogásokat, mint a borscs és szoljanka leves, a pelmenyi vajas mártásban, a kijevi csirkemell, a Stroganoff bélszín és a kaviáros blini.

A MoszkvaTér Pop-Up Gardenben egyelőre ugyanis ezek közül a fogások közül választhatnak, ha a fröccs, a limonádé és a hűsítő sör mellé ennének is egy finomat. A hírek szerint a Moszkva TéЯ kínálata május 27-ig garantáltan elérhető lesz a budai kerthelyiségben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek