Majálist és anyák napi piacozást is szerveznek Budán

Bár idén nem hétköznapra esik a munka ünnepe, így nem jött össze se egy hétközepi szabadnap, se egy hosszú hétvége, de legalább egy fagylaltozós szombati piacnappal meg lehet ünnepelni. A Czakó Piacz ugyanis nyitva lesz szombaton és vasárnap is, és termelő piac mellett szezonnyitó fagylaltozással, házi rétessel és anyáknapi virágokkal is várja az érdeklődőket

Forrás: Gasztro Sétány / Facebook.com

Szombaton és vasárnap is meglátogathatjuk a termelőket és együtt örülhetünk velük annak, hogy sokan átvészelték az elmúlt évet. Jönnek a szezonális és a primőr zöldségek és reggel 8-tól 12-ig a brunch fogásokat is kérhetjük elvitelre, mert a helyben fogyasztás egyelőre még nem lehetséges. 

A piacozás mellett azonban szerveződik egy másik gasztroprogram is a városban, mégpedig a Margitszigeten. A Margitszigeti Majálist május 1-jére tervezik, végig a Gasztro Sétány mentén, ahol az éttermek speciális ajánlatokkal és sok meglepetéssel várják a vendégeket. Bár a teraszok nyitva lesznek, a maszk hordása a szervezők szerint akkor is ajánlott, ahogy a megfelelő távolságok betartása is - írták az eseménynél.

Hogy ne alakuljon ki nagy tumultus, a teraszok kapacitását is figyelni fogják, így lehet, hogy egy kicsit majd várni kell a távozókra. A hétvégi ajánlatokat szombaton és vasránap is 12:00 és 21:30 között lehet majd elérni, akár elvitelre is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek