Tatabányán folytatódnak a jólelkű gasztromegmozdulások

  Korábban már írtunk róla, hogy a Zing Burger április 7-én útnak indított egy műveletet, aminek az volt a mottója, hogy "Egy mentős sem maradhat hamburger nélkül!". Az összefogás annyira jól sikerült április első heteiben, hogy immáron rendszerré fejlődött, és az Országos Mentőszolgálat végül úgy döntött, létrehozzák a szolgálatban levő mentősöket kedvezményes ételvásárlással támogató büfések országos adatbázisát is. És ezek csak a legfrissebb történések, amik elérték a média figyelmét.

  A tatabányai Roberto Cukrászda sem most állt be a sorba nemes felajánlásaival, hiszen az egyik álomdesszertjük minden eladott darabja után eddig is 100 forinttal támogatták a tatabányai Segítő Kéz a Kutyákért Egyesületet – olvasható a Sokszinuvidek.24.hu oldalán.

  Mostani kedves gesztusuk azonban nem kötődik semmilyen vásárláshoz, sőt, azokat célozza meg, akiknek nincs kerete egy teljes csomagnyi pogácsára, zsemlére vagy más péksütire. Felajánlásuk, amit egy Facebook-posztban tettek közzé, villámgyorsan elterjedt az interneten. Az egész lényege, hogy a zárás után megmaradt finomságokat külön-külön kis csomagokba bezacskózzák és a cukrászda ablakába egy dobozban kirakják. Az ajánlás szövege pedig a következő: "Ha éhes vagy, vigyél egy csomaggal. Jó étvágyat kívánunk, Roberto cuki csapata!"

  A cukrászda tájékoztatása szerint a jövőben is szeretnék folytatni az alkalmi felajánlást, hetente egy alkalommal biztosan, de korlátozott mennyiségben.

  Nyitókép forrása: Shutterstock.com / hurricanehank

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!