Ebből a beszélgetésből kiderül, lehet-e magyar borsófőzeléket főzni Nápolyban

A Firenzében élő, de az egész toszkán régióban túrát vezető Kiss Eszter az általa működtetett Hello. Itt Firenze nevű Facebook-oldalán a járvány időszaka alatt is számos alkalommal osztotta meg követőivel egy-egy gyorsan összedobható olasz étel receptjét, miközben több, az olasz kultúrával kapcsolatos kvíz- és nyereményjátékot is szervezett már. Ezúttal például a nápolyi gasztronómia világába utaztat, amelyben beszélgetőtársa Loibl Fanni nápolyi gasztroblogger lesz.

Forrás: Hello. Itt Firenze / Facebook.com

Az április 24-én, szombaton, este 20-kor kezdődő beszélgetés ideje alatt a Hello. Itt Firenze szerkesztője és a "Kajaszemle Nápolyban" bloggere viszik tehát közelebb az érdeklődőkhöz a legjobb nápolyi ételeket és éttermeket. Természetesen a pizzáról is szó lesz, de inkább a gasztronómia praktikusabb oldala kerül majd előtérbe – olvasható az eseménynél.

Beszélnek majd arról, hogy milyen az élet Nápolyban egy fiatal magyar lány számára, hogy mi történik akkor, ha Itáliában jön ránk a borsófőzelék-ehetnék, és milyen kihívások várnak ránk Dél-Olaszországban, ha mi is nekiindulnánk. A beszélgetést ingyenesen érhetjük majd el a Facebook Live-on keresztül. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek