Magyarok is megnyerhetik az év egyik legízletesebb utazását!

Massimo Bottura, a modenai, három Michelin-csillagos Osteria Francescana séfje és tulajdonosa mindig is híres volt a vendégszeretetéről és az ételpazarlás elleni elkötelezettségéről. Ez a kettő ötvöződött most egy nyereményjátékban, amit részben a Food For Soul non-profit alapítvány népszerűsítésére hívtak életre.

@Massimo BotturaForrás: Omaze / Facebook.com

A játék lényege, hogy nem kér kötelezően adományt annak érdekében, hogy valaki részt vehessen rajta, de megadja a lehetőséget, hogy támogassuk az alapítványt 2, 10, 25, 50 és 100 dolláros felajánlással. Mivel a jelentkezési űrlapon ott található Magyarország is, ezért akár itthonról is megnyerheti egy szerencsés az utazással egybekötött ajándékcsomagot, és vihet magával még egy barátot is az ízletes útra.

A nyeremény részét képezi a repülőút Modena városába és a szállás Bottura vidéki hoteljében, a Casa Maria Luigiában. Az út során találkozhatunk a séffel személyesen és megnézhetjük a műgyűjteményét, valamint közösen főzhetünk vele a konyhájában. Ettől kezdve a kezünkben lesz a tökéletes tortellini receptje.

Ebédelhetünk majd egyet a séf új éttermében is, mely a Cavallino nevet kapta, nem messze a Ferrari autócég maranellói központjától, illetve elfogyaszthatunk egy 9 fogásos menüsort a Francescana at Maria Luigia étteremben, ahol a csillagos Osteria Francescana kóstolómenüit szolgálják fel. Végül részt vehetünk egy autós kiránduláson egy bérelt Ferrarival, és eljuthatunk az Emilia-Romagna régió legszebb helyeire; többek között a Ferrari múzeumba és a modenai balzsamecet múzeumba is - olvasható a játék oldalán, ahol a jelentkezési űrlap is megtalálható.

A jelentkezéseket június 11-ig lehet beküldeni, a sorsolás pedig június 30. körül lesz. A tényleges utazást pedig úgy tervezték, hogy már semmi ne álljon a szerencsés játékosok útjába. Csak akkor lesz konkrét időpont, mikor a nyertesek és az olaszországi partnerek is biztonságosan érintkezhetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek