Várható volt: a Bocuse d’Or világdöntőt ismét elhalasztották

  Amint azt már több anyagunkban is megírtuk korábban, a Bocuse d'Or Grand Finale-t hagyományosan kétévente januárban rendezik meg, de a járványhelyzet miatt ezt az időpontot még 2020 végén 2021 nyarára halasztották. De a verseny szervezőinek legfrissebb közleménye szerint ezt a júniusi időpontot is le kell mondani, így már az is világossá vált, hogy a francia szervezők miért halogatták a versenyalapanyagok kihirdetését.

  Veres István séf és Molnár Bence commisForrás: Magyar Bocuse d'Or Akadémia / Facebook.com

  Bár az időpont ismét változott, a versenyt továbbra is a Sirha Lyon szakkiállítás keretein belül rendezik meg. A gasztronómiai kiállítás tervezett új időpontja szeptember 23-tól 27-ig tart, a Bocuse d'Or versenyt pedig a rendezvény utolsó két napján, szeptember 26-27-én rendezik meg - olvasható a Magyar Bocuse d'Or Akademia Facebook oldalán.

  A magyar csapat részéről is érkeztek hírek az akadémián keresztül. Volenter István séfet, mint a magyarok új felkészítő coachát Széll Tamás, a Michelin-csillagos Stand és a Stand25 séfje váltja fel a munkában. A magyar csapat átütemezett felkészülésével kapcsolatban az akadémia oldalát érdemes követni, de itt, a Travelón is beszámolunk a legfontosabb hírekről. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!