Malajziában az emberek a saját autójukat rendezik be étteremnek

Malajziában a negyedik hete tartanak az országos korlátozások, így az emberek az éttermekbe sem ülhetnek be, van azonban más megoldás is azoknak, akik nem otthon vagy a munkahelyükön szeretnének étkezni - adja hírül a reuters.com.

CyberjayaForrás: travelphotographer/pixabay.com

A Kuala Lumpur-i Padi House étteremből, mely a Malajzia Szilícium-völgyének címére pályázó Cyberjaya kerületben található, az elviteles rendeléseket nemcsak becsomagolva lehet kérni, hanem olyan tálcán is, amely elfér a vezetőülés és a kormánykerék közötti szűk helyen, hogy az étkezők ilyen formában egy kicsit felidézhessék az éttermi élményt.

Mint az egyik vendég, Nor Shekin Nor Razali elmondta, egy banknál dolgozik, ami nem a legmegfelelőbb környezet az étkezéshez. Mint hozzátette, inkább elmegy valahova a változatosság kedvéért, amit még az autóban evés is biztosít.

Leow Kim Ngan, az étterem tulajdonosa azt mondta, hogy az ötletet a légitársaságok adták, miután a cégnek el kellett gondolkodnia azon, hogyan őrizhet meg valamennyit a bevételeiből a lezárások során is. Malajziában a fertőzések száma szeptember vége óta folyamatosan emelkedik, jelenleg naponta átlagosan több mint 4600 új esetet találnak. A jelenlegi korlátozások, melyek február 18-ig tartanak, korlátozzák a társasági tevékenységeket és az államközi utazást.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek