Borklubot indít az American Airlines

A legtöbben talán nem fordítanak különösebb figyelmet a repülőn megrendelt bor márkájára, az American Airlines-on azonban valószínűleg ez mostantól nem így lesz, a járatokon kínált borokat ugyanis már otthon is meg lehet rendelni. Mint a cég közleményéből kiderül, minden évben borszakértői csoport vizsgálja meg azt a közel 2000 palackot, amelyből kiválasztják az American Airlines borait, melyeket a borkedvelők most először élvezhetnek otthon is - derül ki a travelandleisure.com cikkéből.

A kép illusztrációForrás: Vinotecarium/pixabay.com

A borklub tagjai rendelhetnek egyszeri fajtacsomagot, megalkothatják saját dobozukat, vagy megoszthatják preferenciáikat, melyek alapján három sommelier választja ki a palackokat havonta 99,99 dollárért. A légitársaság "ultra-premium" borait alacsonyabb áron kínálja, és akinek pontgyűjtő kártyája van, az mérföldeket is szerezhet a vásárlásaival.

A borok között szerepel a 2015-ös, willamette-völgyi Roserock Drouhin Pinot Noir Eola-Amity Hills, a szintén 2015-ös, Napa-völgyi Hall Merlot és a Deutz Brut Classic Champagne. Az American egyébként 2015 óra minden évben megkapja a Global Travelertől az első helyet az első osztályon és üzleti osztályon árult legjobb borok versenyében. Figyelembe véve, hogy a repülés befolyásolhatja az ízérzékelést, érdekes lehet összehasonlítani, milyen az íze az egyes boroknak a földön és a levegőben. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek