Webáruház nyitott üzletet, így a magyar gazdák termékeiért már személyesen is elmehetünk

A Neked Terem házhozszállítós rendszer 2012-ben jött létre, a magyar gazdákat és a kistermelői árut kereső vásárlókat köti össze. Célja az volt, hogy minden héten szezonális, a földből épp kihúzott zöldségeket vagy a fáról leszedett gyümölcsöket rejtő dobozokat tudjon szállítani a megrendelőknek. Főleg olyan lakosoknak, akiknek nem volt a közelében piac vagy kiskertet művelő nagyszülő, ismerős – olvasható a Neked Terem Facebook-oldalán. 

Forrás: NekedTerem / Adam Urban / Facebook.com

Az új bolt Óbudán, a webáruház elosztócsarnokának egyik sarkában nyílt meg, és egy plusz lehetőség a megrendelt áruk átvételére, illetve a portékák személyes megtekintésére. Ahogy ez egy ilyen helyzetben lenni szokott, az üzlet kínálata nem fedi le teljesen a webshop-ét, a szortiment szűkebb, de így is vannak a polcokon tartós élelmiszerek, füstölt áruk, sajtok, lekvárok, szörpök, müzlik, borok, zöldségek és gyümölcsök. Még egy csomagolásmentes részt is kialakítottak a hüvelyeseknek és magvaknak.

Olyan magyar gazdák és manufaktúrák termékei közül válogathatunk mostantól a boltban is, mint a Szorgos Gazda zöldségkészítményei, Beh Mariann teái, a Hridaya farm instant levesei vagy a Lashka Tésztaműhely tésztái.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek