Egynapos pop-up éttermet villant a Rosenstein egy parkolóban

A Rosenstein Drive egy átépítésre váró parkolóban nyit meg december 12-én, szombaton. Az egynapos pop-up étterembe 12-től 18 óráig gurulhatunk, kerekezhetünk, vagy sétálhatunk be, és brookly-i ihletésű street foodokat rendelhetünk elvitelre.

RosenbaoForrás: Rosenstein Vendéglő / Facebook.com

A pop-up helyszín a Mosonyi utca – Fiumei út – Festetics György utca háromszögében, az étterem melletti parkolóban lesz, ahol a vendéglő csapata New York legmenőbb kerületének hangulatát szeretné visszaadni egy délután erejéig.

Az étlapon is olyan sokszínű fogások sorakoznak, mint amilyeneket általában egy New York-i ad hoc felállított "étteremhez" elképzel az ember. Sorakozik a listán Rosenstein Timi baója omlós császárhússal, chilis-mézes szósszal, kecskesajttal és kápia paprikával. Marhahúsos és vegán burger csicsókachips-szel, burrito ricsettel, ami a sólet light változata, fish&chips tőkehallal és édesburgonyával, desszertnek pedig üvegben kiadott panna cotta sós karamellás szósszal.

Ha pedig nem szeretnénk benyomulni a városba, akkor házhoz is rendelhetjük az ételeket, a vendéglő Facebook oldalán megadott telefonszámokon keresztül, december 14-től 19-ig.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek