Amerikában még ilyen is megtörténhet: 14 órát álltak sorban egy hamburgerért

Hatalmas, 14 órás sor alakult ki múlt pénteken, amikor Colorado államban megnyitott az első két In-N-Out Burger gyorsétterem. Az ikonikus kaliforniai burgerlánc coloradói rajongói pénteken izgatottan várták az állam első két üzletének megnyitását. Az Aurora nevű városban még rendőröket is hívtak a tömeg irányítására, amikor az új gyorsétterem és a szomszédos bevásárlóközpont környékét autók és embertömegek szállták meg. A vendégek elmondták, hogy csaknem 14 órát vártak a hamburgerek, sültkrumplik és turmixok beszerzésére.

Az amerikaiak rajonganak ezért a gyorsétteremláncértForrás: In-N-Out Burger/Facebook

"Segítünk kezelni a tömeges forgalmat" – tweetelt Aurora városi rendőrsége. Egy későbbi bejegyzésük 12 órás várakozási időre figyelmeztetett, egy másik pedig azt közölte, hogy "a sor kétszer körbeér a bevásárlóközpont körül". Becslésük szerint nagyjából három kilométer hosszú sor tekergett, az In-N-Out eközben mintegy 60 000 hamburgert adhatott el a hétvégén, csak az aurorai üzletében.

Colorado Springsben, a másik új üzletnél a lelkes étkezni vágyók hasonló áradata lepte el a környéket, volt, aki több éjszakát az autójában töltött a parkolóban. „Ráértem, ezért úgy döntöttem, hogy már kedden ide jövök, és bebiztosítom magam, hogy én legyek az első" – mondta Ken Vizzini, egy coloradói lakos. "Szórakoztató és izgalmas élmény volt, nem bánom, hogy megtettem" – tette hozzá.

A frissen megnyitott colorado springsi étterem is úgy fest, mint a többi In-N-OutForrás: In-N-Out Burger/Facebook

Denny Warnick, az In-N-Out egyik alelnöke elmondta, hogy a társaság el volt ragadtatva a fogadtatástól. A családi tulajdonban lévő In-N-Out Nevadában, Arizonában, Utahban, Texasban és Oregonban is megtalálható. Bejelentették, hogy legalább hét, új éttermet nyitnak még Coloradóban – írja a NEW YORK POST.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek