Egy szendvics is lehet fejedelmi fogás, ha a megfelelő alapanyagokat kapjuk hozzá

A Madhouse Budapest úgy döntött, hogy a korlátozások ellenére sem szeretne lemondani a közös főzésekről, ezért kicsit változtattak a koncepción, és virtuális térbe helyezték az együttfőzést. A november 20-ra, péntekre tervezett projekt első feltétele, hogy, aki szeretne részt venni benne, az rendelje meg a vendéglátóhely egyik legkelendőbb fogásának, a Reuben-szendvicsnek a hozzávalóit.

Forrás: Balkanyi László / Madhouse / Facebook.com

A két- és négyfős csomagokat vagy az étteremtől rendelhetjük meg direktben, vagy a Wolton keresztül. Ha ez megvan, és kibírjuk, hogy péntek este 18:30-ig nem esszük meg a hozzávalókat, akkor már csak az a dolgunk, hogy a megadott időben, az alapanyagokkal a konyhapulton indítsuk el a live közvetítést - írták az esemény Facebook oldalán.

A Reuben-szendvics vákumozott ételcsomagjaiban érkezik majd marinált hagyma, Reuben-szósz, pirított káposzta, BBQ-oldalas és házi kovászos-malátás kenyér is. A live videóban pedig Piszkor Nortbert séf mondja el majd lépésről lépésre, hogy hogyan készíthető el belőle a szaftos fogás.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek