Új hellyel gazdagodnak a gluténmentes pizzára áhítozó budapestiek

A város egyik ismert fagyizólánca, a Fragola egyre másra nyitja meg a fagyizóit Budapest szerte, ezt már mindenki tudja, aki a kézműves fagylaltok szerelmese. De az Olive di Fragola étterem és a Fragola Terasz után most megnyitotta új vendéglátóhelyét, a Dolce Farina Nientét, amely közvetlenül a XII. kerületi Csévi úti Terasz mellett található.

Forrás: Fragola Fagylaltozó / Facebook.com

Különlegessége, hogy ételei és desszertjei azoknak a vendégeknek kedveznek, akiknek gluténmentes pizzára fáj a foguk, akár gluténérzékenység, akár étrendváltás miatt kell kerülniük a búzából készült ételeket. 

Az alapító házaspár úgy döntött kedvében jár azoknak a vendégeknek, akik már régóta kérdezgették, hogy nem állnak-e elő gluténmentes pizzával is, hisz a Teraszon nem lenne rossz pár ilyen opció. De végül nem csak néhány mentes finomság került az étlapra, hanem egy egész vendéglátóhely épült a gluténmentes fogások köré.

Az alapanyagok kizárólag gluténmentes tanúsítvánnyal ellátva érkezhetnek a konyhára, ahogy a teák  és a különféle italok is - olvasható a Fragola Facebook oldalán, ahol a pizzák közül a "Vezuvio" nevű finomságot ajánlják a vendégek figyelmébe.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek