Étteremnek használják a parkoló Airbust

  Nemrégiben arról számoltunk be, hogy a Singapore Airlines korábbi terveivel ellentétben mégsem indít városnéző repülőt, helyette viszont vannak ötletei arra, hogy hogyan kárpótolja azokat az utasokat, akiknek hiányzik a repülés.

  A kép illusztrációForrás: Aero Icarus/commons.wikimedia.org

  Egy reptéren állomásozó, Airbus A380-ast alakítottak étteremmé, melyben eddig két alkalomra lehetett helyet foglalni. A jegyeket néhány órán belül elkapkodták, igaz, a távolságtartási szabályok miatt a gépek csak félig telhetnek meg. A légitársaság most egy másik Airbus A380-as repülőt is szeretne bevetni az említett célra, és háromórás turnusokban fogadná a vendégeket - derül ki a bbc.com cikkéből.

  A látogatók megválaszthatják, hogy milyen osztályon szeretnének ülni, a legolcsóbb helyek 39 dollárnál, vagyis körülbelül 12 ezer forintnál kezdődnek, míg a legdrágábbak a 496 dollárt, körülbelül 150 ezer forintot is elérhetik. A vacsora közben filmet is lehet nézni. A légitársaság emellett étel-házszállítást is vállal, amelyhez a cég étkészletei és kiegészítői járnak.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek