Gordon Ramsay fiatalokat keres, hogy bemutassa nekik a világ ízeit

  Az angol sztárséf felhagyott a trágárkodással és üvöltözéssel, legújabb tévéműsorában pedig egy fiatalokból álló csapattal ismertetné meg különböző vidékek kultúráját és gasztronómiáját. A heves indulatairól megismert angol szakács az elmúlt években igazi celeb lett, amellett, hogy éttermei továbbra is világszerte a legrangosabb elismeréseket szerzik meg. Ramsay produkciós cége pedig most a sztár legújabb tévéműsorához toboroz fiatalokat világszerte, hogy vele együtt beutazva a világot ismerkedjenek meg a kulináris élvezetek tárházával, is.

  Gordon Ramsay új sorozatához keres szereplőketForrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

  Ugyanis a 16 és 21 év közötti fiatalok a műsorban nem csak kóstolni fognak, a tervek szerint a műsorok az adott vidék kulturális, történelmi érdekességeibe is bevezeti a fiatalokat, akik ezen az oldalon jelentkezhetnek. A kérdőíven többek között azután érdeklődnek, hogy a jelentkezőnek milyen, konyhában szerzett tapasztalatokkal rendelkezik, mi a hobbija, kérdeznek korábbi utazásokról, de még fóbiákról is - számol be róla a Travel and Leisure.

  „Szeretnéd felfedezni a világot? Rajongsz a kultúra, az ételek és a kaland iránt? Ha valóban elhivatott vagy az új kultúrák megtapasztalása és felfedezése iránt, jelentkezz ma a legnagyobb utazási kalandra!" – szól a kedvcsináló felhívás.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!