Ha minden a tervek szerint megy, nemsokára Egerben is beleharaphatunk a világbékébe

  A miskolci Pizza, Kávé, Világbéke pizzáiról akkor adtunk hírt legutóbb, mikor a karantén időszak alatt megörvendeztették a budapesti pizzarajongókat azzal, hogy a fővárosba is szállítottak a finomságokból. Az utolsó kiszállításuk május 27-re esett, de már ekkor fellebbentették azt az információfoszlányt, hogy Miskolc mellett, egy kicsit közelebb is elérhető lesz majd a világbéke.

  Forrás: Pizza Brumbrum Világbéke / Facebook.com

  Az egri Macok Bisztró friss hírleveléből derült ki végül, hogy mit is jelent pontosan az a közelebbi helyszín. Amint írták, a kényszerpihenő alatt jött az ötlet, hogy Egerbe is kéne egy nem mindennapi pizzázó, így a két stílusos vidéki étterem összefogott.

  Az eredmény pedig az augusztus elején nyitó, megújult Pizza Brumbrum Világbéke lesz, ahol a Dudás testvérek közreműködésével garantált lesz a miskolci pizza minőség. A régi Brumbrum július 5-én bezárt, az új pizzázó Facebook oldala pedig folyamatosan frissül, a nyitásról idővel minden információ felkerül majd.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!