Online térbe költözik a Zöldülők Vására

A Felelős Gasztrohős Alapítvány és Nagy Réka (Ökoanyu magazin) két Zöldülők Vásárát is tervezett tavaszra, de a járványhelyzet mindegyik tervüket keresztülhúzta, így kénytelenek voltak az online térbe költöztetni az eseményt, ami június 2. és június 7. között lesz elérhető.

Forrás: Zöldülők Vására | Online Edition / Facebook.com

A vásárnak továbbra is az a célja, mindegy milyen térben tartják meg, hogy összekösse a tudatos életmód iránt érdeklődőket a környezetbarát termékek gyártóival, forgalmazóival. Ennek érdekében idén egy kicsit más módon térnek vissza, de kihasználva a technika adta lehetőségeket, továbbra is támogatják azokat, akik nyitottak a változásra.

A szervezők, ahogy az eddigi Zöldülők Vásárán, most is fontosnak tartják, hogy a rendezvény szemléletformáló jellege is megmaradjon, ezért a "kiállítók" virtuális bemutatkozása mellett rövid előadásokkal, kerekasztal beszélgetésekkel is készülnek, valamint a nézőknek is lehetősége lesz kérdéseket feltenni – olvasható az esemény közleményében és Facebook oldalán.

Az egy hetes esemény néhány témáját és élő bejelentkezéseit alább olvashatják, a teljes listát a Zöldülők Vására oldalán is megtalálják:

♦ Június 2. 17 óra: Természetes kozmetikumok
Előadó: Ökoanyu
Kiállítók: Nagora Manufaktúra, L. A. Signature, Grapoila, Julka - A Zero Waste Webshop


♦ Június 3. 17 óra: #vegyélhazait - de hogyan add el? | Kerekasztal beszélgetés Nagy Réka, Ökoanyuval és meghívott vendégeivel


♦ Június 4. 17 óra: Környezetbarát babaápolás, gyermeknevelés

Előadó: Horvátth Saci, a Felelős Gasztrohős alapítója
Kiállítók: REpelus, Féltucat, Nagora Manufaktúra, 3ME mosható pelenkák és betétek, varázspalló


♦ Június 5. 17 óra: Zero Waste termékek

Beszélgetés a Talpalatnyi történetek szerzőivel, Dórival és Edvárddal
Kiállítók: Shamo bags, BogBag, Lencsi Zero Waste, Julka - A Zero Waste Webshop

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek